top of page

HOE ONS TE BEZOEKEN?

Adres :  Chaussée de Nivelles 629, 6230 Buzet

Telefoon: Phone: +32(0)71/84.36.50

Van Brussel:

Met de wagen: de Autosnelweg naar Bergen/Mons volgens, vervolgens de A54 tot de afrit Luttre/Pont-à-Celles. Links afslaan, de 3e afrit van het rond punt nemen en dan vindt u ons 5km verder.

Met de trein: neem de trein richting Charleroi-Sud. Stap af in het station Nivelles en neem dan een taxi of de bus 73 richting. Stap af aan « Chaussée de Nivelles » en ga dan zo’n 500m te voet richting Charleroi.

Van Nijvel:

Met de wagen: volg de “chaussée de Charleroi” en daarna de “Chaussée de Bruxelles”. Neem de 2e afrit van het rond punt en volg de weg voor zo’n 500 m.

Met de bus: neem bus 73 richting Fleurus, stap af aan « Chaussée de Nivelles » en ga dan zo’n 500m te voet richting Charleroi.

Van Charleroi:

Met de wagen: volg de A54 tot de afrit Luttre/Pont-à-Celles. Rechts afslaan, de 3e afrit van het rond punt nemen en dan vindt u ons 5km verder.

Met de trein: neem de trein richting Brussel of Antwerpen-Centraal. Stap af in het station Nivelles en neem dan een taxi of de bus 73 richting. Stap af aan « Chaussée de Nivelles » en ga dan zo’n 500m te voet richting Charleroi.

Van Fleurus:

Met de wagen: volg de E42 richting Vergen/ Mons, vervolgens de A54 tot de afrit Luttre/Pont-à-Celles. Rechts afslaan, de 3e afrit van het rond punt nemen en dan vindt u ons 5km verder.

Met de bus: neem bus 73 richting Nijvel, stap af aan « Chaussée de Nivelles » en ga dan zo’n 500m te voet richting Charleroi.

Par la route
bottom of page